Novosti

Besplatna radionica šminkanja za žene oboljele od raka – hotel Sheraton – 27.5.2024.

Udruga Marra Alturie s ponosom najavljuje nadolazeću besplatnu radionicu ljepote posvećenu ženama koje se bore s rakom. Ovo je možda zamišljeno kao radionica koja nudi savjete i tehnike šminkanja, ali je u stvarnosti mnogo više. Ovo je nekoliko sati koje žene koje se bore s najtežim dijagnozama, provedu u opuštenoj i zabavnoj atmosferi uz nevjerojatnu dozu međusobne podrške. Ovo je samo nekoliko sati, ali tih par sati čini veliku razliku. 

Zašto održavamo radionicu?

Naša misija je osigurati da svaka žena, bez obzira na izazove s kojima se suočava, osjeti podršku, da se opusti i da se osjeća lijepom. Radionicom ljepote želimo stvoriti siguran prostor gdje će se žene osjećati voljeno, podržano i inspirirano. Osim toga, želimo podići svijest o važnosti estetike u procesu liječenja i oporavka, pogotovo u dijelu psihičkog oporavka žene.

Kada i gdje?

Radionica će se održati u hotelu Sheraton u Zagrebu, u ponedjeljak 27. svibnja, od 17:00h do 20:00h. Očekuju vas tri sata ispunjena dobrom atmosferom, savjetima, smijehom, podrškom i opuštanjem, koji će vam pomoći da istaknete svoju ljepotu iznutra i izvana.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem Google forme koja se nalazi na ovom LINKU, ili jednostavno slanjem e-maila na [email protected].

Podijelite ovo sa svima kojima bi moglo koristiti

Ako ste žena koja se bori s dijagnozom karcinoma pridružite nam se, možda će ovakvo druženje biti baš ono što vam je trebalo. A ako znate nekoga tko se bori s rakom, proslijedite poruku, nikada ne znate koliko će nekome značiti trenutak u kojem će se osjećati lijepo, inspirirano i podržano. 

Hvala svima na potpori, na dijeljenju i na poticaju. Zajedno možemo napraviti jako puno.