“Iznimno sam zahvalna gospođi Mariji i njenom stručnom timu, prvenstveno na izuzetno ljubaznom pristupu prema klijenticama, a zatim i na kvaliteti same usluge.

Kao žena koja uskoro započinje s kemotarapijama, zahvalna sam jer su moje obrve, već nakon prvog tretmana toliko prirodne i pristaju mi licu.

Tako da i kad do nuspojava poput gubitka dlaka dođe, moje lice će ostati onakvo kakvo je bilo prije terapije. Svima koji se dvoume, a žele prirodan izgled obrva, svakako bih preporučila gospođu Mariju i njen tim jer je usluga uistinu na visokoj razini.

Hvala od srca dragim djelatnicama na njihovoj ljubaznosti, humanosti, toplini, srdačnosti i neka ih čuva dragi Bog.

Gordana
“Odluka o uklanjanju obje dojke prije godinu dana nije bila laka. Nakon što su mi tetovirane bradavice, ponovno sam se osjećala cjelovito. Gledam u ogledalo i ne vidim ožiljke, vidim sebe.”
Laura
“Samopouzdanje koje sam dobila nakon tetoviranja areola je neopisivo. Moje grudi sada izgledaju tako lijepo. Konačno se ponovno osjećam kao žena!”
Kristina
“Moje tetovaže već izgledaju savršeno. Na prvi pogled gotovo zaboravim na ožiljke.”
Julia
“Život mi se promijenio sa tetovažom areole i ne mogu se prestati smješiti. Osjećam se tako samopouzdano i cijelovito!”
Suzana
Iscrtavanje obrva meni je osobno bilo neizmjerno bitno za očuvanje samopouzdanja i pozitive tijekom liječenja kemoterapijom.

Nakon prvog šoka od suočavanja s dijagnozom karcinoma, kada započne liječenje shvatiš da život ne mora stati, nego možeš živjeti čak i kvalitetnije posvećena sebi. Sa iscrtanim obrvama i perikom apsolutno nitko kome nisam sama odlučila reći nije mogao nasluti moju tadašnju dijagnozu, tako da nisam izbjegavala odlazak među ljude. Mogla sam raditi, izlazila sam i družila se, a što je najbitnije, samoj sebi sam s takvim obrvama izgledala prekrasno čak i bez perike, nisam imala dojam da sam bespomoćna i bolesna. Također, s obzirom da imam malu djecu, bilo mi je važno njih zaštiti od straha za mamu, a s toliko lijepim obrvama sam izgledala i bolje nego prije 🙂

Mariji ću biti vječno zahvalna što me primila odmah kad je čula da krećem s kemoterapijama, tako da nisam niti imala period bez obrva, i što me tada kada sam bila jako uplašena toliko ohrabrila s pozitivnim primjerima liječenja oko sebe.”

Mateja
Bilo da imaš 20,30 ili 70 godina, suočavanje sa činjenicom da imaš zloćudnu bolest je sve samo ne jednostavno. Sam taj proces liječenja koje treba proći ostavi i te kako traga na osobi. Prvo fizički, jer treba proći kroz sve to, zatim, ne manje važno, emocionalno. Taj strah kakav će biti ishod liječenja, iščekivanje trenutka kada će ti prvi pramen kose otpasti, obrve itd. Svaka žena ima svoju priču i svaka različito proživljava te trenutke, al’ mislim da je svakoj od nas zajedničko to da, nakon što smo sve to prošli (terapije, operacije,…),gledamo kako krenuti dalje, kako ponovno stati na noge.

Od svih atributa koje žena posjeduje, fizički su prvi koji se naičigled primjete, koje žena sama na sebi primjećuje. Naravno da je bitno preživjeti i biti zahvalan na tome jer dosta njih nema tu privilegiju, ali važno je i povratiti samopouzdanje i sigurnost u sebe nakon svega. Između svih ostalih koji su bili uz nas i koji su tu da nam cijeli taj proces prođe manje bolno, tu nastupaju ljudi poput gospođe Marije, kod koje sam otišla na iscrtavanje areole i bradavice po preporuci moje drage prijateljice. Gospođa Marija je prije svega dobrotvor velikog srca. Netko tko svoj dar koristi u plemenite svrhe. Prepoznala je potrebe žena koje prolaze kroz svoje bitke i osnovala udrugu u kojoj besplatno radi repigmentaciju areole i bradavice.

“Želja Udruge MARRA ALTRUI je da žene u ogledalima ne vide svoje ožiljke, već ponovno pronađu radost i osjećaj ženstvenosti i privlačnosti.”

Ovaj citat mogu potkrijepiti vlastitim primjerom i reći da stvarno u ogledalu više ne vidim ožiljak, nego samopouzdanu cjelovitu osobu.

Od srca zahvalna klijentica

Veronika